Kinderen van Eduard


WANTRIEN

toneelvereniging van Elversele


De Kinderen van Eduard

regie: Harry Deswarte

Denise - charmant, bijzonder pientere vrouw en moeder van drie kinderen, is het onderwerp van deze luchtige intrige. In huis hangt een portret van een man. Eeuwig waakzaam tuurt hij de woonkamer in en beschermt zijn drieledige kroost. “Jullie vader,” heeft ze de kinderen jarenlang voorgelogen.

Denise, moeder van de drie kinderen die -anno 2016- klaar staan om zelf in het huwelijksbootje te stappen, had in al haar charmante innemendheid en heldere pienterheid de jonge kinderen destijds van een pseudo-vader voorzien. Nu, meer dan volwassen, maar nog even charmant en helder van geest, wordt Denise geconfronteerd met de huwelijkswens van haar dochter en van haar oudste zoon. Om voor de geboortebewijzen te zorgen, dient een wettige vader zich aan te melden.

Welke echte keuze heeft Denise nog? Er zit niets anders op dan haar drie vroegere minnaars te inviteren:

Sir Michael, gentleman by every inch, Letzaresko, pianist, wild en gepassioneerd als Wagners muziek en Dominique, charmeur in de goede zin van het woord. Wantrien brengt avondvullend theater met humor, verwikkelingen en spanning ... Immers: de minnaars zijn misschien wat ouder dan toen, maar hun vechtlust om de hand van Denise is er niet minder op geworden.


Foutje op de site ontdekt? mail het naar: webmaster@wantrien.be

©2017